VN-Solar solar panel 400 Wp

€144,00
Article number: SD144-400M
Availability: In stock (87)

400 Wp vermogen per paneel. Door de nano-tech anti-vuil coating, 5-bushar- en half-cels-technologie is de opbrengst relatief hoger in minder omgunstige omstandigheden, vergeleken met de veel andere panelen op de markt.

Specificaties:
Afmeting paneel : 2010 x 1000 x 40 mm
Gewicht paneel: 22 KG
Aantal cellen: 144 halve cellen
Kleur panelen : Zwart

Nominaal vermogen: 400 Wp
Gemeten vermogen in uitgebreide steekproef: tussen 403 en 409Wp
MPP voltage: 41,2 V
MPP stroom :9.71A
Open-circuit voltage:50.3V
Kortsluitstroom :10,20 A
Temperatuur coefficient open-circuit voltage:-0.3%
Maximaal toegestane voltage systeem: 1000V
Stroom tolerantie negatief:0%
Stroom tolerantie positief:0.75%
Temperatuur coefficient van MPP voltage: -0.4%
Temperatuur coefficient van kortsluitstroom:0.05%

De panelen zijn afgewerkt met een speciale nano-tech coating, waardoor vuil vrijwel geen vat heeft op deze panelen. De panelen worden minder snel vies, waardoor deze panelen optimaal blijven presteren, waar andere panelen dalen in efficiency door vervuiling.

De innovatieve technologie is de basis voor topprestaties van VN-Solar. Dankzij het esthetische ontwerp en de uitstekende prestaties, is dit zonnepaneel een verrijking voor elk dak. De panelen leveren bij weinig zon relatief nog veel stroom.
Het paneel is bestand tegen een hoge druk en is uiterst geschikt voor de Nederlandse daken. De panelen zijn getest om een windkracht van 2400 Pa te weerstaan en een sneeuwdruk van 5400 Pa.

De kabels van het paneel zijn voldoende lang, om zonder tussenstukken met elkaar door te koppelen, zowel bij portrait als landscape installatie.

De panelen zijn TUV, TEK en CE gecertificeerd.

Waarom deze prijs?
Winst behalen is voor VN-Solar minder belangrijk. We stellen ons kapitaal en arbeid beschikbaar om de energie-transitie te versnellen. Dit doen we door onze logistieke en sourcing kennis aan te wenden om panelen zo efficient en goedkoop mogelijk aan te bieden. Op deze manier slagen we er in om technisch superieure panelen aan te bieden tegen bodemprijzen. Wat voor ons telt is dat zo veel mogelijk mensen overschakelen op schone energie.

VN-Solar
Wij zijn groothandel en leveren alles gerelateerd aan zonne-energie!
We werken samen met Solar Construct voor de bevestigingsmaterialen en SMA voor de omvormers en optimizers. We bieden gratis onbeperkte telefonische ondersteuning tijdens het ontwerp en de installatie.

Prijzen en garantie
De prijzen zijn ex BTW en ex magazijn. Afleverkosten zijn € 110,- door heel Nederland. U kunt de panelen ook zelf ophalen bij ons magazijn in nabij Nieuwegein. We leveren alles met een BTW-factuur van VN-Solar. De BTW kunt u als particulier terugvorderen van de belastingdienst.

Levering na betaling vooraf (voorkeur). Bij afhalen bestaat de mogelijkheid om te betalen met een tikkie, of eventueel contant.

Standaard garantietermijn: 5 jaar
Bijbetalen tot 10 jaar garantie: € 5,00 per paneel Bijbetalen tot 20 jaar garantie: € 15,00 per paneel Bijbetalen tot 30 jaar garantie € 25,00 per paneel De standaard veroudering van panelen valt niet onder de garantie. (Overigens gaan panelen vrijwel nooit stuk door fabrikagefouten. VN-Solar en veel andere installateurs hebben om die reden nog nooit een garantieclaim op panelen ontvangen. De gevoelige onderdelen van een installatie zijn de omvormer en optimizers.)

U bestelt bij VN-Solar zonnepanelen of volledige doe-het-zelf pakketten. Voor installatie van de panelen is enige vaardigheid vereist. We geven ondersteuning bij het ontwerpen en installeren van de installatie.

VN-SOLAR MAAKT SCHONE ENERGIE BETAALBAAR!

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »