Inloggen0

clipbook personal (standaard) organizer pullup zwart

Productomschrijving
Deze compacte clipbook Personal organizer is 26% dunner dan de meeste organizers, dankzij een nieuw strak design. Deze organizer neemt aanzienlijk minder ruimte in uw tas en heeft nog steeds een groot schrijfgebied. De compact organizer opent volledig vlak, terwijl een traditionele organizer de neiging heeft om niet volledig te openen. Daardoor is ...

Deze compacte clipbook Personal organizer is 26% dunner dan de meeste organizers, dankzij een nieuw strak design.

Deze organizer neemt aanzienlijk minder ruimte in uw tas en heeft nog steeds een groot schrijfgebied.

De compact organizer opent volledig vlak, terwijl een traditionele organizer de neiging heeft om niet volledig te openen. Daardoor is het veel gemakkelijker uw afspraken te noteren.

De ring heeft 20% minder hoogte, maar het is nog steeds mogelijk om een agenda van 1 dag per pagina kwijt te kunnen. De buitenkant is gemaakt van dun maar vormvast materiaal, in plaats van de traditionele schuim gevulde organizer.

Prachtige personal (standaard) organizer met magneetclip. Er is binnenin aan de linker- en rechter kant ruimte voor cards en papieren. Onder de magneetclip is ruimte voor een pen. Het ringmechaniek, van hoogwaardige kwaliteit, is compatibel met Success en Filofax.

Afmeting papier in standaard agenda: 170 x 95 mm. Deze organizer wordt geleverd incl. agenda van 1 week op 2 paginas.

De organizer is voorzien van tabbladen, pagina-scheider, notitieblaadjes en adresboekje. Het calendarium bevat ruimte voor persoonlijke gegevens, kalenders en planners voor lopend- en volgend jaar. De individuele dagen vermelden bovendien veel religieuze en (inter)nationale feest- en herdenkingsdagen.

Met notitieblok op maat van agenda van 160 pagina's. Elk blaadje is op de maat van de organizer met 6 gaten. U kunt uw aantekeningen van het notitieblok gemakkelijk bewaren in uw organizer.

Buitenafmeting organizer:
Lengte: 19 cm
Breedte: 12,5 cm
Hoogte: 2,6 cm

Afmeting papier in Standaard agenda: 170 x 95 mm.

Deze organizer wordt geleverd incl. agenda van 1 week op 2 pagina's.

Compatible met Filofax en Succes.

De organizer is voorzien van tabbladen, pagina-scheider, notitieblaadjes en adresboekje. Het kalendarium bevat ruimte voor persoonlijke gegevens, kalenders en planners voor lopend- en volgend jaar. De individuele dagen vermelden bovendien veel religieuze en (inter)nationale feest- en herdenkingsdagen.

Naast alle praktische voordelen, mensen vinden het gewoon een mooi design.

Met een notitieblok op maat van de agenda met 160 pagina's. U kunt uw aantekeningen van het notitieblok gemakkelijk bewaren in uw organizer.

Productspecificaties

Artikelnummer
1116-60
SKU
1116-60
EAN
8719489002284

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking