Inloggen0

Pocket (junior) organizer met rits pica paars

Productomschrijving
Handige Pocket organizer met rits rondom, incl. afneembare polsband. Aan de buitenkant en de binnenkant zitten nog 2 extra rits vakjes voor kleingeld, sleutels, etc. Er is ruimte voor 6 (credit) cards en een pen. Aan de linkerkant is een vakje voor bijv. een smartphone. Maximale afmeting smartphone is 145 x 75 mm. Het vakje is zo ingezet, dat het ...

Handige Pocket organizer met rits rondom, incl. afneembare polsband. Aan de buitenkant en de binnenkant zitten nog 2 extra rits vakjes voor kleingeld, sleutels, etc. Er is ruimte voor 6 (credit) cards en een pen.

Aan de linkerkant is een vakje voor bijv. een smartphone. Maximale afmeting smartphone is 145 x 75 mm. Het vakje is zo ingezet, dat het ringmechaniek de telefoon niet kan beschadigen. Het ringmechaniek, van hoogwaardige kwaliteit, is compatibele met Success en Pocket van Filofax.

Buitenafmeting organizer: 175 x 130 x 30 mm. 

Afmeting papier in Pocket agenda: 125 x 80 mm.

Deze organizer wordt geleverd incl. Nederlandstalige agenda van 1 week op 2 pagina's.
De organizer is voorzien van tabbladen, pagina-scheider, notitieblaadjes en adresboekje. Het kalendarium bevat ruimte voor persoonlijke gegevens, kalenders en planners voor lopend- en volgend jaar. De individuele dagen vermelden bovendien veel religieuze en (inter)nationale feest- en herdenkingsdagen.

Met een notitieblok van 160 pagina's. Elk blaadje is op de maat van de organizer met 6 gaten. U kunt uw aantekeningen van het notitieblok gemakkelijk bewaren in uw organizer.

Productspecificaties

Artikelnummer
1318-98
SKU
1318-98
EAN
8717903718650

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking