Inloggen0

Multifunctionele Rozenhout in Bamboo Pen Box

Productomschrijving
Het is wetenschappelijk aangetoond: Als je met de hand schrijft wordt er meer aan het papier toevertrouwd dan met het toetsenbord én je ontwikkelt meer creatieve ideeën. Ontwerpers krabbelen hun eerste ontwerpen op papier, om ze later op het scherm te perfectioneren. Of ze blijven in de handgemaakte fase en zetten nieuwe trends zoals "sketch noti...

Het is wetenschappelijk aangetoond: Als je met de hand schrijft wordt er meer aan het papier toevertrouwd dan met het toetsenbord én je ontwikkelt meer creatieve ideeën. Ontwerpers krabbelen hun eerste ontwerpen op papier, om ze later op het scherm te perfectioneren. Of ze blijven in de handgemaakte fase en zetten nieuwe trends zoals "sketch noting" en "lettering".

Deze nieuwe multifunctionele pen, verkrijgbaar met 3 houtsoorten op de grip, maakt het mogelijk in lijn met deze trends kleuren voor het schrijven te gebruiken. Met 3 standaard D1 vullingen in zwart, blauw en rood, plus een 0,7mm vulpotlood (HB). De gum staat klaar onder de knop. Om het als cadeau compleet te maken, is deze hoogwaardige multifunctionele pen verpakt in een bamboe doos.

Een pen van gegarandeerde ONLINE kwaliteit uit Duitsland.

Productspecificaties

Artikelnummer
ONL31315
SKU
ONL31315
EAN
4014421313157

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking