nl en

Verkrijgbaar in 1000+ winkels

Gratis verzending vanaf €20

Vacatures

Part-time werk aangeboden in Nieuwegein bij Kalpa. Flexibele werktijden. Minimaal 2 en maximaal 5 dagen in de week. Werktijden in overleg.

Werkzaamheden zijn orders verwerken, data-entry en telefonisch klantcontact. Basis ervaring met computers en handigheid met Microsoft Excel is nodig.

Sollicitaties met CV kunt u sturen naar info@kalpa.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Remy van Nieuwenhoven, directeur, 06-28401925.

 

_____________________________________________________________________

 

 

Zoek je een veelzijdige en betaalde stage (€ 4,- per uur voor werk, muv schoolrapportages) waar je veel kunt leren van eCommerce ?

Kalpa is een groothandel voor agendas, kalenders en notitieboekjes met 1000 winkels als klant en een snel groeiende Europese internetverkoop.

Kalpa is actief met diverse tools om de online omzet te stimuleren. De stagair werkt met al onze tools om de e-commerce te bevorderen en verwerken, en kan hieraan zelf verder bouwen.

Onze voorkeur gaat uit naar een stage van minimaal 12 weken, om een zinvol leertraject mogelijk te maken.

Je wordt begeleid door een marketier met Nijenrode – Nima C en ervaring met grote merken.

Deze stage kan perspectief op werk verbeteren, want op dit moment proberen veel bedrijven de omslag naar e-commerce te maken.

Bij je reactie graag vermelden met welke software je ervaring hebt en wat je visie op e-commerce is voor een bedrijf als Kalpa.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »