Inloggen0

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Kalpa geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of Tel +31306031744.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De Kalpa verzendbon aub bijsluiten en het rekeningnummer waarop we het aankoopbedrag terug kunnen storten vermelden. (We kunnen het rekeningnummer van uw betaling niet zien, omdat de betaling via een beveiligd betalingsbedrijf loopt).

Incidenteel verdwijnt een pakje bij de vervoerder. Bewaar daarom het verzendbewijs, zodat u kunt bewijzen dat het pakje verstuurd is.

Zodra we uw zending ongebruikt retour hebben ontvangen, stort Kalpa binnen binnen uiterlijk 14 dagen  uw geld terug.

  1. Indien de klant een product wilt retourneren wat niet beschadigd is zijn de portokosten voor de klant.
  2. Indien een product beschadigd aangekomen is bij een klant vergoed Kalpa de portokosten.
  3. Indien Kalpa een beschadigd product retour ontvangt zal er binnen drie werkdagen een vervangende product opgestuurd worden.

Contact

Telefoon:

030 6031744

E-mail

Email:

Social media

Social Media

9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op WebwinkelKeur

Kalpa V.O.F.

Frederik van Eedenhove 4
3438PW Nieuwegein
Nederland

NL803285516B01
30115387
125458

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking