Winkeliers

 

Winkeliers kunnen hun bestelling plaatsen via de website van Kalpa. Heeft u nog geen login code, dan kunt u een gewoon account aanmaken op de website van Kalpa. Daarna kunt u Kalpa vragen het account om te zetten naar een winkeliersaccount.

Bij het uitchecken kunt u in het opmerkingen veld aangeven wat de gewenste leverdatum is en of u de zending als koop of als consignatie wilt ontvangen.

Als u bij het uitchecken kiest voor de betaaloptie “factuur”, dan ontvangt u een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen. Als u via iDeal of Paypal betaalt, dan kunt u 3 % extra betalingskorting krijgen. Vraag Kalpa hoe u deze betalingskorting krijgt.

 

Andere bestelmogelijkheden :

Telefonisch op 030-6031744

Per email op [email protected]

 

U kunt ook ons bestelformulier bij Kalpa opvragen.

 

Via de vertegenwoordiger :

Noord en Midden Nederland
Olaf Heijman 06-21679181

Zuid-Oost Nederland:
Marcel van der Velden 06-30231031

Zuid-West Nederland
Wouter van Seeters 06-54773401

 

Daarnaast zijn de organiser vullingen van Kalpa verkrijgbaar via Quantore.

AKO, Bruna, Read Shop winkeliers kunnen Kalpa artikelen wekelijks automatisch laten replenishen via Betapress. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van de vertegenwoordigers of Kalpa zelf.

Wilt u kennis maken met Kalpa. Dan kunt u bellen om een afspraak te maken voor een vertegenwoordigersbezoek (030-6031744).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »